(zatvori)

Prelijepa mama iz Beograda oduzima dah! Anđela izgledaš FANTASTIČNO! (FOTO)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Kada pogledate Instagram profil Anđele Staletović (25) iz Beograda, tamo vas dočekaju prelijepe fotografije mlade, besprijekorno dotjerane mame i njene kćerkice. Anđela je pokazala da je moguće u isto vrijeme brinuti i o svom izgledu i o djetetu. Na koji način joj to polazi za rukom, otkriva za portal “Žena“.

– Završila sam Fakultet za medije i komunikacije, a trenutno mi je najveća okupacija i posao da budem majka- to je najzahtjevniji i najbitniji posao u životu. Bavila sam se ranije modelingom, ali pošto on zahtjeva mnogo vremena i odricanja, jednostavno sam se toga odrekla i vjerovatno se više neću baviti time – kaže Anđela.

👗 by me 💖 Choker by @masnica.nakit 🌸 #angeliquedresses #soon #available #mommylife #mommy

A photo posted by Andjela Vlahovic Staletovic (@andjelika_1) on

Anđela kaže da je za njen izgled kriva pomalo genetika, ali i njen trud.

– Uvijek izdvojim makar dva ili tri sata za treniranje i da uradim nešto za sebe. Po potrebi povedem i kćerku, ali uglavnom je tu suprug da je pričuva ili moja mama, a ukoliko ne mogu, onda je beba sa mnom.

Missing the sea 😏 #tb

A photo posted by Andjela Vlahovic Staletovic (@andjelika_1) on

Kako dodaje, uz dobru organizaciju sve postiže.

– Sada se vjerovatno većina ljudi pita kakva je to dobra organizacija uz bebu? Dok se sređujem, kćerkicu stavim pored ogledala i ona me posmatra dok se šminkam, igra se mojim stvarčicama i uživa. Mogu slobodno da kažem da je moje dijete jako srećno i zadovoljno, uvijek nasmejano, i trudim se,  kada god je to moguće, da je svuda vodim sa sobom – napominje mama Anđela.

Mamu na Instagramu mnogi primećuju

Anđelin profil na Instagramu privlači dosta pažnje. Najčešće pitanje je kako uspijeva da bude baš ovakva mama, i ona svima ovako odgovara:

–  Sve je stvar volje i želje. Ukoliko hoćete, onda i možete. Uvijek se nađe način. Sve ostalo su izgovori.

#tb to #our #best #vacation ❣❣

A photo posted by Andjela Vlahovic Staletovic (@andjelika_1) on

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.