(zatvori)

Dejana Živković i Damir Džumhur raskinuli zbog ove srbijanske pjevačice?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Dejana je ostavila Damira zbog Katarine Kaye Ostojić. Kada je pročitala poruke koje joj je slao riješila je da okončaju ljubavnu vezu.

–Dejana je tokom boravka u Australiji primijetila da Damir dosta vremena provodi na društvenim mrežama, te da je prilično odsutan dok mu se obraća. U početku nije toliko pridavala značaju njegovo tapkanje po telefonu, a kako je odmicalo vrijeme, riješila je da vidi o čemu se radi. I tako, dok je jednom kuckao po tastaturi, ona mu se našla iza leđa i ostala šokirana kad je vidjela šta radi – govori izvor blizak bivšem paru i dodaje:

– Videla je kako gleda Kajine slike, a zatim joj i šalje poruke. Dejanu je najviše iznerviralo to što je videla da je Damir poslao preko deset poruka pjevačici, a da ni na jednu nije dobio odgovor, te da je uprkos tome nastavio da šalje nove – završava priču izvor.

kaya-damir

Zbog ovih Damirovih tajnih radnji Dejana ga je ostavila. On je, prema pisanju ovog lista, pokušavao da se pomire, ali ona je bila “tvrd orah” i ostala pri svome da je najbolje da raskinu.

Živkovićeva se nakon raskida posvetila poslu u Majamiju, gde boravi već mijesec dana, a Damir je otišao na naredni turnir, gdije je prošao neslavno. Mnogi misle, upravo zbog raskida veze.

Ni jedno od njih dvoje nije željelo da komentariše ova saznanja, kao ni pjevačica Kaya, koja je, navodno, uzrok kraha ove ljubavne veze.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.