(zatvori)

OZBILJAN RAZGOVOR! Sloba postavio važno pitanje Luni: SADA MI KAŽI ŠTA ŽELIŠ? (VIDEO)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Romansa Slobe Radanovića i Lune Đogani, koju su započeli u rijalitiju Zadruga, stavljena je na test kada je u isti ušla Kristina Kija Kockar, pjevačeva zakonita supruga. Od tog dana se sve promijenilo, a ovo dvoje golupčića je čak i raskinulo. Ipak, ljubav je bila jača, pa su se pomirili, ali problemi su i dalje ostali.

Nakon svađe sa Kijom, Sloba je izašao napolje sa Lunom, gdje su pričali o svemu, a on je tražio od svoje drage da mu kaže na čemu su:

“Imao sam razgovor sa Kristinom opet, i opet smo se iznapušavali, mada smo došli na kraju do toga da treba da imamo normalnu komunikaciju i da je gledam kao i svakog drugog ovdje. Molim te zbog nas, ako već hoćeš. Kad izađemo odavde, tih ljudi neće biti. Ostaćemo ti i ja. Ja više ne mogu da vidim u tvojim očima šta želiš. Ja ti posljednji put govorim da ne sumnjaš u mene. Ako hoćeš, vjeruj mi u potpunosti. Mislim da sam pokazao da mi je stalo do tebe. Ako je neko nekome pokazao, onda sam ja tebi “- rekao je Sloba.

“Trenutno sam loše. Ali ti znaš šta želim. Da budem sa tobom do kraja života” – rekla je Luna, što je učinilo da mu Slobi padne kamen sa srca.

O čemu su sve njih dvoje pričali, pogledajte u videu ispod:

&iv>

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.