(zatvori)

Poslije PRELJUBE, Sloba uradio nešto još gore! Luna HISTERISALA: Ti si degenerik! (VIDEO)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Čitavo popodne zadrugari su se spremali za kupovinu. Oni detaljno razmišljaju o tome danima ranije, iz razloga što samo ponedeljkom svoj novac mogu da troše u prodavnici. 

Da bi se što bolje složili, Teodora Džehverović, odlučila je da cimere podijeli u grupe, kako bi izvlačili papiriće i na taj način znali kojim redom će uzimati namirnice, međutim dobila je kontra efekat, jer je ispala opšta frka zbog toga.

Zadrugari su satima bili ispred zatvorenih vrata marketa, a kada se prodavnica otvorila, niko od ukućana nije poštovao dogovor koji su imali. Prva u radnju ušla je Zorica Marković, dok je ispred izbila nova svađa između Mace Anđela, a Diskrecija je uspjela da se posvađa i sa Banetom Čolakom.


“Bitno je da ti guraš krastavac” – dobacio je maneken cimerki.
“Ja sam dama i ostaću dama” – kratko je rekla Maca.

Pušačima je najbitnije bilo da uzmu što više cigareta. Pjevač Sloba Radanović ne konzumira duhan, ali obožava kozmetiku i hranu. Njega je obezbjeđenje uhvatilo u krađi, zbog čega mu je novac vraćen, brijač i dezodorans koje je ukrao oduzeti, a pristup marketu zabranjen.

“Stvarno si debil! Ti si degenerik! Na*rkana sam, ne verujem šta radiš! Neću da kradem, hoću da jedem svoju hranu pošteno! Ti si takav retard, da ja nemam šta da ti kažem na ovo! Ja sam gladna i hoću nekoga da ubijem sada zbog toga!” – urlala je Luna na svog momka.

“Boli me k*rac ako sam ispao retard! Znam da teraš inat” – branio se Sloba.

“Zar ti da me razočaraš? Od kad ti kradeš? Nisam te tako zamišljala” – u šoku je bila glumica Žiža Stojanović.

Sloba se pravdao kako nije imao dovoljno novca i da je to glavni razlog zašto se odlučio da napravi prekršaj. (Pink.rs)

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.