(zatvori)

Čisti gola stanove muškarcima: ‘Moji klijenti su jako pristojni’ (FOTO)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Velika Britanija: Emily Nikols je rodila prije devet mjeseci no ne opterećuje se izgledom. Kaže da na nju ne gledaju kao na seksualni objekt te da su većina njezinih klijenata nudisti.

Emily Nikols (25) iz Liverpoola gola čisti domove svojih muških klijenata. Ova majka jednog djeteta nosi samo rukavice dok čisti kupaonice, briše prašinu i podove. Kaže kako su njezini klijenti jako pristojni i da se ne osjeća kao seksualni objekt čak i onda kada ju gledaju.

– To što čistim gola za mene nije velika stvar, to je sasvim normalno – kaže Emily koja je prije devet mjeseci rodila kćer i prijavila se da radi kao čistačica da zaradi još nešto ekstra novca dok je na porodiljnom.
– Novac je sasvim solidan za ono što radim – kaže Emily i dodaje kako je za posao saznala od prijatelja.
Na internetu je pronašla tvrtku Naturist Cleaners koja zapošljava 80 žena i muškaraca u Velikoj Britaniji. Emily ovaj posao radi pet tjedana. Klijenti plaćaju 65 funti za prvi sat i 55 funti za drugi sat.

Čistači i čistačice dobivaju 45 funti za sat, a klijenti moraju potpisati poseban ugovor kojim se obvezuju da neće komentirati radnike. Budući da čiste goli, radnici ne smiju koristit opasne i teške kemikalije. Emily kaže da je prije bila malo nervozna, ali joj je taj posao sada sasvim u redu.

gola-cistacica-2

– Dosad sam imala samo pozitivna iskustva i nisam doživjela ništa zbog čega bi se predomislila. Naši klijenti su uglavnom nudisti. Svi me pitaju da li mi je hladno no nakon nekoliko minuta nošenja usisavača, definitivno je. Moj je suprug u početku bio malo zabrinut za moju sigurnost no shvatio je da mi ne prijeti nikakva opasnost. Prijatelji i sestra me podupiru. Rodila sam prije devet mjeseci i sigurna sam da ima ljudi koji misle “o Bože, kako ova izgleda”. No ja nisam seksualni objekt i nije bitno da li imam trbuh i strije. Svi smo mi goli ispod odjeće – kaže Emily.

– Nije bitno niti jesi li mlad ili imaš 65 godina. Dolazim odjevena, malo popričam s klijentima, razodjenem se, počistim dom i odem.
Laura Smith (32) iz Londona, direktorica tvrtke kaže da su im klijenti i muškarci i žene. Otkako je u medijima izašla priča o njezinoj tvrtki, imaju stotine novih zahtjeva, piše Daily Mail.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.