(zatvori)

Šta ste prvo vidjeli na slici, muško ili žensko lice?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

O svom karakteru možete da saznate dosta samo na osnovu toga da li ste na slici prvo vidjeli muškarca ili ženu. Uz to ćete steći nagoveštaj o tome šta vas čeka u narednom periodu.

Dakle, šta ste prvo vidjeli na slici?

Muško lice:
Ako je lice muškarca bilo prva stvar koju ste primijetili na slici, to znači da vas očekuju velike promjene u ljubavnom životu. Vrlo je vjerovatno da ćete upoznati nekoga ko će vas usrećiti. Po prirodi ste veoma smireni, iskreni i može da vam se vjeruje, zbog čega vas drugi vide kao pouzdanu osobu kojoj uvijek mogu da se obrate za pomoć. U sebi nosite i liderske karakteristike zbog kojih ste rođeni vođa. Prije svake odluke uvijek dobro promislite i pomalo ste i pefekcionista.
Žensko lice:
Bliža budućnost će biti izuzetno blagonaklonjena prema vama, a očekuju vas velika dostignuća. Vaš ionako upečatljivi optimizam još više će doći do izražaja, što će pozitivno uticati i na ljude iz vašeg okruženja. Po prirodi ste veoma znatiželjni i to je ono što vam pomaže da napredujete. Volite da pomažete drugima jer je to ono što vas ispunjava pozitivnom energijom. Vi ste jaki i odlučni i ne odustajete ni pred jednom preprekom koja vam stoji na putu. Ukoliko se desi da imate probleme, trebalo bi da se ispovijedate drugima kako bi vam bilo lakše.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.